2010 m. kovo 12 d., penktadienis
Karštas šokoladas
Reikės:
500 ml pieno
100 g smulkinto geros kokybės juodojo šokolado
1 juodojo pipiro grūdelis
Puode ant mažos ugnies užvirinti pieną. Suberti šokoladą ir pipirą, kaitinti ne mažiau kaip 10 minučių. Šokoladą perkošti ir galima patiekti iš karto, bet jis bus kvapnesnis, jei kelias valandas pašaldysime jį šaldytuve ir pašildysime prieš patiekiant.
Tiems, kas nenori ir tiek užtrūkti - pipiro grūdelį stambiai sugrūsti. Į puodelį įpilti pieno, sudėti šokoladą ir pipirą, viską įdėti į mikrobangę 1,5 minutės max. temperatūroje. Kas 20 sek. išimti ir permaišyti. Pipiro galima ir neišimti :) Mėgautis iš karto :)
Šaltinis: Žaidžiame virtuvę
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą