2010 m. rugsėjo 29 d., trečiadienis

Kepti baravykai

Nesu didelė patiekalų su grybais gerbėja, bet šis patiekalas, tiesiog fantastiškas.
Nepaprastai skanu!!!



Reikės:

3-4 didesnių baravykų
1 nedidelės svogūno galvutės
gabalėlio sviesto
druskos
pipirų
bulvių
pieno


Susmulkinti svogūną ir keletą minučių pakepinti ant sviesto.
Šviežius baravykus, nuvalyti, supjaustyti gabalėliais. Sudėti ant šiek apkeptų svogūnų. Išsiskirs sultys. Kepti kol sulčių beveik nebeliks. Man užtruko gal apie 10 min. labai tiksliai nežiūėjau.
Paskaniname druska, pipirais ir patiekalas paruoštas.

Patiekiame su bulvių koše.

Tikrai labai, labai skanu.

2 komentarai:

viktorija rašė...

Labai sudetingas patiekalas :) as beveik jauciuosi prisidejusi prie idejos ;)

Meta rašė...

Sudėtingas, kai grįžti alkanas iš miško.:D
Tikra tiesa ne mažiau kaip puse garbės atitenka Tau.:)