2012 m. balandžio 11 d., trečiadienis
Liežuvių ir ausų slėgtainis
Reikės:
3 vid.dydžio liežuvių
3 didelių ausų
lauro lapų
pipirų
druskos
maistinės plėvelės
Liežuvius su ausimis išverdame pasūdytame su prieskoniais vandenyje.
Verdame apie 1-1,5h.
Išvirtus liežuvius įsukti į ausis, standžiai apsukti maistine plėvele ir surišti virvute. Aš naudojau siūlą skirtą nėrimui.
Vėl užverdame vandenį (aš seną nuovirą išpyliau), įberiame druskos (druskos nepagailėti, bet nepersūdyti), prieskonių ir dar verdame apie 1h.
Išvirtą vyniotinį paslėgti 4-5h arba pernakt.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
6 komentarai:
atrodo puikiai!
Dėkui!:)
Kaip aš mėgstu šį slėgtainį!!! Bet pačiai gaminti atrodo labai sudėtinga :D Bet reikės būtinai kada išbandyti!
Aš taip pat labai mėgstų - išbandžiau, pasirodo ne taip ir sudėtinga.:) Būtinai išbandykite.
O sitas Adamui butu labai patikes :D
Jeigu žinočiau kaip jį užkoncevuoti - atsiųsčiau.:)
Rašyti komentarą