2021 m. gruodžio 15 d., trečiadienis

Biskočiai

 

Reikės:

2 kiaušinių
150 g cukraus
260 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
150 g migdolų
50 g dž.abrikosų

Orkaitę įkaitinam iki 180 laipsnių.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Suberiame miltus su kepimo milteliais ir druska.
Migdolus ir džiovintus abrikosus įminkome į tešlą. Tešla gaunasi gana lipni.
Formuojame du pailgus batonėlius.
Kepame 30min. Ištraukiame iš orkaitės. Leidžiame 5min. atvėsti. Labai aštriu peiliu supjaustome maždaug 1,5-2cm pločio riekelėmis. Sudedame atgal į orkaitę ir kepame iš abiejų pusių po 4-5min., kad vos vos paruduotu, nes jeigu keps per ilgai, taps labai kietais.
Skanaus!

P.S. Skanu, bet kitą kartą pabandyčiau įdėti kokį 50g sviesto.

Šaltinis: sauletavirtuve.lt

Komentarų nėra: