Kažkada, kai rodė serialą "Be namų negerai" pamačiau kaip virė kiaušinį be lukšto. Bandžiau kelis kartus virti, bet vis nesigaudavo.
Tačiau radau kaip teisingai tai padaryti.
Reikės:
kiaušinių
lašelio aliejaus
maistinės plėvelės
skrebučio
Imame maistinę plėvelę ir išklojame puodelį.
Ant plėvelės pilame lašelį aliejaus ir ištepame, kad kiaušinis nepriliptų.
Įmušame kiaušinį ir plėvelę užspaudžiame arba užrišame siūlu.
Dedame į verdantį vandenį ir verdame iki 5 min.
Išvirtą kiaušinį išimame iš vandens ir vėliau iš plėvelės.
Valgome su skrudinta duona.
Labai skanu!
Šaltinis: anonsai.lt
2 komentarai:
labai dažnai taip verdu pusryčiams kaiušinius - ir gražu, ir skanu :)
Man irgi labai skanu.:)
Bet mano vyras sako, kad nesąmonė. Bet gi dėl skonio nesiginčysim.:)
Rašyti komentarą