2012 m. gruodžio 1 d., šeštadienis

Tarybiniai vafliai


Reikės:

5 kiaušinių
180 g sviesto
200 g cukraus
150 g miltų
1 v.š. vanilinio cukraus


Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Išlydome sviestą. Šiek tiek pravėsusį sviestą plona srovele supilame į kiaušinių ir cukraus plakinį.
Suberiame miltus su vaniliniu cukrumi.

Naudojau seną tarybinę vaflinę. Ją gerai įkaitinti, pilti maždaug 2-3 v.š. tešlos, kepti 1-3min., kol gražiai paruduos.

Iškepusius iš karto suvynioti, nes pravėsę jie darosi traškus ir suvynioti nepavyks.

Skanaus!

3 komentarai:

Erika rašė...

Sveiki, kviečiu pažaisti :)
http://mazaraudonavirtuvele.blogspot.com/2012/12/vienuolika-arba-pirmas-mano-zaidimas.html

Lina rašė...

Sveiki,
Noriu isbandyti si recepta. Tik idomu ar vafliai paguleje diena nesuminksteja, t.y. islieka trapus kaip ir iskepe?

Meta rašė...

Deja, bet suminkštėja, skaniausi valgyti tą pačią dieną.