2012 m. gruodžio 1 d., šeštadienis
Tarybiniai vafliai
Reikės:
5 kiaušinių
180 g sviesto
200 g cukraus
150 g miltų
1 v.š. vanilinio cukraus
Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Išlydome sviestą. Šiek tiek pravėsusį sviestą plona srovele supilame į kiaušinių ir cukraus plakinį.
Suberiame miltus su vaniliniu cukrumi.
Naudojau seną tarybinę vaflinę. Ją gerai įkaitinti, pilti maždaug 2-3 v.š. tešlos, kepti 1-3min., kol gražiai paruduos.
Iškepusius iš karto suvynioti, nes pravėsę jie darosi traškus ir suvynioti nepavyks.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
3 komentarai:
Sveiki, kviečiu pažaisti :)
http://mazaraudonavirtuvele.blogspot.com/2012/12/vienuolika-arba-pirmas-mano-zaidimas.html
Sveiki,
Noriu isbandyti si recepta. Tik idomu ar vafliai paguleje diena nesuminksteja, t.y. islieka trapus kaip ir iskepe?
Deja, bet suminkštėja, skaniausi valgyti tą pačią dieną.
Rašyti komentarą