Šis padažiukas gali būti vartojamas ir šokolado fondiu.
Reikės:
100 g juodo šokolado (naudojau Karūnos)
10 g sviesto (~1 v.š.)
50 ml pieno
Šokoladą ištirpinti ant verdančio vandens vonelės.
Sudėti sviestą, įpilti pieną ir viską gerai išmaišyti.
Į taip paruoštą padažiuką merkiame braškę ir mėgaujamės dievišku skoniu.:)
2 komentarai:
nu va kitas reikalas - pirma nuotrauka superine ir skani;)
pirmyn taip ir toliau
Gal nuskambės ironiškai, bet tokios reakcijos ir laukiau.
Braškės pačios iš savęs labai fotogeniškos uogos.
Tiesa... ši nuotrauka daryta anksčiau už "sloviką", taigi... tai nebuvo atsakas ir auklėjimą botagu.
Vis vien ačiū.:)
Rašyti komentarą