2010 m. birželio 30 d., trečiadienis

Šokoladinis padažiukas

Šis padažiukas gali būti vartojamas ir šokolado fondiu.



Reikės:

100 g juodo šokolado (naudojau Karūnos)
10 g sviesto (~1 v.š.)
50 ml pieno


Šokoladą ištirpinti ant verdančio vandens vonelės.
Sudėti sviestą, įpilti pieną ir viską gerai išmaišyti.

Į taip paruoštą padažiuką merkiame braškę ir mėgaujamės dievišku skoniu.:)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nu va kitas reikalas - pirma nuotrauka superine ir skani;)
pirmyn taip ir toliau

Meta rašė...

Gal nuskambės ironiškai, bet tokios reakcijos ir laukiau.

Braškės pačios iš savęs labai fotogeniškos uogos.

Tiesa... ši nuotrauka daryta anksčiau už "sloviką", taigi... tai nebuvo atsakas ir auklėjimą botagu.

Vis vien ačiū.:)