2011 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Vafliai



Reikės:

5 kiaušinių
200 g cukraus
120 g sviesto
200 g miltų


Kiaušinius ištrinti su cukrumi.
Sviestą išlydyti, pravėsinti ir įmaišyti į kiaušinių masę.
Galiausiai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti.
Tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos.
Įkaitinti elektrinę kepimo formą.
Pilti po 2 kaupinus valgomus šakštus tešlos, uždengti ir kepti, kol vafliai gražiai paruduos. Laikaspriklausys nuo turimos vaflinės galingumo.
Labai skanūs traškūs vafliai.

Skanaus!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Jei nemėgstate labai saldžiai, siūlau dėti mažiau cukraus :)