2009 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

Grietinėlėje troškinta žuvis

Labai skani žuvis, bet labai nesisekė nufotografuoti.



Reikės:

500 g tilapijos filė
2 morkos
2 nedideli porai
200 ml neriebios grietinėlės
žuvies prieskonių su sezamu
druskos
3 - 4 v. š. miltų


Žuvies filė supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, mėgiamais prieskoniais. Gabaliukus apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių.
Morkas sutarkuoti, porus supjaustyti griežinėliais. Porus apkepti, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepinti. Pagardinti druska, pipirais. Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10 min.

Skanaus!



Šaltinis: Sonatinos receptai

Komentarų nėra: