2009 m. rugsėjo 16 d., trečiadienis

Avokadų užtepas



Reikės:
1 didelio avokado
1 v.š. citrinos ar laimo sulčių
baziliko
čili pipiro miltelių
druskos (geriausia jūros)


Nulupti ir iškaulinti avokadą. Supjaustyti kubeliais, sublenderiuoti. Įmaišyti prieskonius, druską ir citrinos sultis.
Viską sumalti iki vienalytės masės.
Labai graži spalva.
Tik nedidelis pastebėjimas, tokį užtepą reikia nedelsiant naudoti, nes per laiką patamsėja.

2 komentarai:

rūtuliukas rašė...

oh, tikiu, kad buvo skanu :)

Meta rašė...

Skanu.:)
Kitą receptą turiu su avinžirniais, bet dariau gana vėlai vakare, o neturėjau konservuotų, tik džiovintus, todėl bandysiu kitą kartą su jais.
Aišku spalva nebus tokia graži, kaip vien tik iš avokadų.