Tai mano pirma pažintis kulinarijoje su šerniena. Mėsa kaip mėsa, jei nežinočiau, kad šerniena pagalvočiau, kad valgau gal kokią veršieną ar kažką panašaus. Niekaip specialiai jos neapdirbau. Skaičiau, kad reiktų pamirkyti rūgščiame vandenyje. Bet kadangi sugalvojau ant staigiųjų, tiesiog sumaliau ir pasūdžiau.
Reikės:
400 g maltos šernienos
200 g cukinijos
1 svogūno
1 kiaušinio
2 v.š. džiuvesėlių
1 a.š. druskos
čili pipiriukų
aliejaus kepimui
Sutarkuoju cukiniją, svogūną, sumaišau su visais kitais produktais, gerai išminkau. Formuoju kotletukus. Įkaitinu aliejų ir kepu iš abiejų pusių apie 4-5min.
Tai tiek labai paprastas patiekalas.
Skanaus!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą