2009 m. liepos 13 d., pirmadienis

Ant grotelių kepta vištiena indonezietiškai



Reikės:

1/2 puodelio sojos padažo
2 v.š. barbekiu padažo
3 v.š. medaus
2 v.š. tarkuoto šviežio imbiero šaknies
2 skiltelės smulkinto česnako
2 a.š. smulkintų kmynų
1 citrinos sultys

Šio marinato man užteko 1kg sparnelių ir 1kg blauzdelių.
Sumaišau visus produktus ir užpilu ant vištienos. Paliekame šaldytuve 4-6h, aš palikau per naktį.
Išsimarinavusią mėsą dedu ant grotelių ir kepu apie 30min.
Gavosi labai skani mėsytė.

P.S. Beje, pritaikiau prie turimų produktų. Barbekiu padažą pakeičiau pomidorų padažu, o vietoj medaus šiek tiek įbėriau cukraus.

Šaltinis: http://dinnersforayear.blogspot.com/2009/07/barbecued-indonesian-chicken.html

2 komentarai:

EAT! rašė...

Hope you enjoyed the recipe!!

Meta rašė...

Thank you, it is very good recipe?