2009 m. liepos 14 d., antradienis

Spageti makaronai su voveraičių padažu

Tęsiu grybų vakarienės meniu. Ši - paskutinė šią savaitę. Ne vakarienė paskutinė, o voveraitės baigėsi.:) Kada bus sekanti nežinau, nes neaišku kada važiuosime grybauti.

Reikės:

spageti makaronų

virtų voveraičių
gabalėlio sviesto

1/2 stiklinės balto vyno

2 v.š. grietinėlės

1 v.š. smulkintų petražolių

fermentinio sūrio

Dideliame puode išverdame makaronus.
Apkepame virtus grybus svieste, supilti vyną. Pakepti tiek, kad išgaruotų alkoholis. Nežiūrėjau tiksliai į laiką, bet kepiau iki 10min. Po to supilti grietinėlę ir jei trūksta pridėti dar šiek tiek druskos.
Nukošti makaronus ir sudėti į keptuvę ant jau apkeptų grybų. Galiausiai apibarstau tarkuotu sūriu. Naudojau paprastą Rokiškio, aišku skaniausia būtu su parmezanu.:)

Komentarų nėra: