Tęsiu grybų vakarienės meniu. Ši - paskutinė šią savaitę. Ne vakarienė paskutinė, o voveraitės baigėsi.:) Kada bus sekanti nežinau, nes neaišku kada važiuosime grybauti.
Reikės:
spageti makaronų
virtų voveraičių
gabalėlio sviesto
1/2 stiklinės balto vyno
2 v.š. grietinėlės
1 v.š. smulkintų petražolių
fermentinio sūrio
Dideliame puode išverdame makaronus.
Apkepame virtus grybus svieste, supilti vyną. Pakepti tiek, kad išgaruotų alkoholis. Nežiūrėjau tiksliai į laiką, bet kepiau iki 10min. Po to supilti grietinėlę ir jei trūksta pridėti dar šiek tiek druskos.
Nukošti makaronus ir sudėti į keptuvę ant jau apkeptų grybų. Galiausiai apibarstau tarkuotu sūriu. Naudojau paprastą Rokiškio, aišku skaniausia būtu su parmezanu.:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą