2009 m. liepos 13 d., pirmadienis

Ant grotelių kepti muštiniai su sūrio įdaru





Reikės:
500g maltos mėsos
200g sūrio
2 svogūnų
2 kiaušinių
1 puodelio džiuvesėlių
1 v.š. džiovinto raudonėlio
2 v.š. džiovintų čiobrelių
1 v.š. alyvuogių aliejaus
šviežiai maltų pipirų
žiupsnelius druskos

Dideliame dubenyje sumaišome maltą mėsą (aš naudojau kiaulienos faršą), smulkintus svogūnus, kiaušinius, džiuvesėlius iki vienalytės masės. Suberiame prieskonius ir vėl viską išmaišome.
Formuojame kotletukus. Kadangi kepsiu ant griliaus dariau nemažus. Ant delno tolygiai pasiskirstau mėsą, dedu gabalėlį sūrio ir kruopščiai apspaudžiu, kad kepant neišbėgtų sūris.
Taip paruoštus kotletukus dedu ant grotelių ir kepu apie 15min. iš vienos ir 15min. iš kitos pusės.


P.S. Aš pakoregavau originalų receptą pagal savo turimus produktus.:) Vietoj fetos dėjau paprastą Rokiškio sūrį. Manau, kad su feta būtu buvę skaniau. Gal kada pabandysiu ir su feta.

Šaltinis: http://greekgourmand.blogspot.com/2009/05/grilled-biftekia-stuffed-with-cheese.html

Komentarų nėra: