2009 m. liepos 16 d., ketvirtadienis
ne Tzatziki
200 g natūralaus jogurto
50 g varškės
1 mažas agurkas
2 skiltelės česnako
druskos, šviežiai maltų pipirų
Agurką nuplauti, sutarkuoti burokine tarka, skystį nupilti. Išspausti česnako skiltelę ar dvi, sumaišyti su jogurtu ir varške. Pagal skonį pagardinti druska ir šviežiai maltais pipirais.
Valgyti vieną, su sūriais krekeriais kaip užkandėlę, šviežiai kepta ciabata ar dar kaip kitaip.
P.S. Pamačiau šį receptą Eglės bloge ir prisiminiau, kad draugai iš Kretos parvežė Tzatziki, kaip tik tą vakarą kepiau Ciabata duona ir pamaniau, kad reiktų pasidaryti. Bet kadngi kaip niekam nepaslaptis esu labai išsiblaškiusi, sumaišiau produktus ir tik tada pažiūrėjau į originalų Tzatziki receptą, supratau, kad miltelių nebedėsiu, nes jau pridėjau česnakų. Na, nieko sekantį kartą kai kepsiu duoną tikrai darysiu tikrą Tzatziki.:)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą