2009 m. liepos 13 d., pirmadienis
Voveraitės su virtomis bulvėmis
Kadangi grįžome iš atostogų Dzūkijoje kas be ko parsivežemė voveraičių, kurių šiais metais be galo daug. Net jei tokia grybautoja kaip aš randu šių grybų, manyčiau gali rasti visi. Nes kaip žinia šie pirmi metai, kai išsiruošiau į mišką su krepšiu, o ne su knyga.:)
Na receptas kaip ir neįpatingas, bet vis tiek įdėsiu.
šviežios virtos bulvės
voveraitės
sviestas
svogūnas
grietinė
druska
Pirmiausia apkepu susmulkintą svogūną, vėliau suberiu voveraites ir galiausiai užpilu grietine. Druskos nedėjau, nes nemažai buvau pasūdžius, kai viriau grybukus.
Na ir viskas vakarienė paruošta. Valgome su karštomis bulvėmis.
Apsivalgymas kaip skanu.
Tokio patiekalo užvalgius galiu kaip Gustavas kristi nuo kėdės.:)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą