2010 m. kovo 12 d., penktadienis

Sluoksniuotos tešlos bandelės su vyšniomis ir šokoladu



Reikės:

sluoksniuotos tešlos
šaldytų arba šviežių vyšnių
cukraus
tepamos varškės sūrelio
šviežių citrinos sulčių
pieno


Vyšnias apibarstome cukrume ir apšlakstome citrinos sultimis, paliekame šiek tiek pastovėti.
Sluoksniuotą tešlą atšildome ir supjaustome kvadratėliais.
Kiekvieną kvadratėlį aptepame varškės sūreliu, dedame po šaukštą vyšnių. Užspaudžiame kraštelius, sudedame į skardą ir aptepame pienu.
Su šokoladu, tiesiog įdedame pora gabalėlių šokolado ir užspaudžiame kraštelius.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol gražiai apskrus.

Komentarų nėra: