2010 m. balandžio 30 d., penktadienis

Pašot kiaušiniai

Kažkada, kai rodė serialą "Be namų negerai" pamačiau kaip virė kiaušinį be lukšto. Bandžiau kelis kartus virti, bet vis nesigaudavo.
Tačiau radau kaip teisingai tai padaryti.



Reikės:

kiaušinių
lašelio aliejaus
maistinės plėvelės
skrebučio


Imame mais­ti­nę plė­ve­lę ir išklo­jame puo­delį.
Ant plė­ve­lės pilame lašelį alie­jaus ir ište­pame, kad kiaušinis nepriliptų.
Įmušame kiau­šinį ir plė­velę užspau­džiame arba užrišame siūlu.
Dedame į ver­dantį van­denį ir ver­dame iki 5 min.
Išvirtą kiau­šinį išimame iš van­dens ir vėliau iš plėvelės.
Valgome su skrudinta duona.

Labai skanu!



Šaltinis: anonsai.lt

2 komentarai:

egidija rašė...

labai dažnai taip verdu pusryčiams kaiušinius - ir gražu, ir skanu :)

Meta rašė...

Man irgi labai skanu.:)
Bet mano vyras sako, kad nesąmonė. Bet gi dėl skonio nesiginčysim.:)