Tačiau jie puikiausiai tinka prie sultinio.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh29oQRZuHvyaCoyE8GTrSgDEycNbADL3ag_USysQiHOQQj93xY7xaPJZ9GGab5I0gMMq3RgVAZ3T3bFwP3k-hhRcwvkI6011-llTIZNLngP38ZNDanog-h1s9SvDUD1aq8mwQYquxMgAc/s400/IMGP6814m.jpg)
Reikės:
Koldūnų tešlos
20 g džiovintų baravykų
1 nedidelio svogūno
1/2 a.š. druskos
aliejaus kepimui
Baravykus užmerkiame iš vakaro, arba ryte užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 3-4h pastovėti.
Išbrinkus baravykams, susmulkiname svogūną ir pakepiname šlakelyje aliejaus, suberiame baravykus ir dar šiek tiek pakepiname. Pagardiname druska. Pakepintus grybus su svogūnais, susmulkiname blenderiu.
Užsiminkome tešlą. Šiam baravykų kiekiui naudojau 2/3 tešlos. Gavosi 20 maždaug 6-7 cm skersmens pyragėlių.
Tešlą plonai iškočiojame, stiklinės pagalba išspaudžiame skrituliukus ir dedame po 1/2 ar 1 a.š. paruošto įdaro. Apspaudžiame kraštelius ir dedame į gerai įkaitintą aliejų. Kepame ant vidutinio karštumo ugnies, kol gražiai paruduoja.
Pasakiškai skanu.:)
Skanaus!
1 komentaras:
Aciu... Visame internete radau vieninteli normalu kucioms tinkanti pyrageliu su grybais recepta. Visi kiti su pirktom "mielinem" teslom i kuriu sudeti ieina margarinas, kiausiniai ir pan. T.Y.per kucias nevalgomi. O cia viskas taip elementaru ir genialu....
Rašyti komentarą