60 g sviesto
50 g cukraus
1 trynio
150 g miltų
2 v.š. grietinės
Įdarui:
150 g varškės
190 g maskarponės sūrio
50 g cukraus
25 g kukurūzų krakmolo
2 kiaušinių
1 a.š. vanilinio cukraus
Įdarui kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti varškę ir mascarponės sūrį, galiausiai suberti krakmolą.
Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių, sudėti trynius, grietinę ir išminkius dėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Vėliau tešlą iškočioti, iškloti kepimo indą, supilti paruoštą įdarą ir dėti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepti 40-50 minučių. Išėmus atvėsinti iki kambario temperatūros ir dėti porai valandų į šaldytuvą.
Labai skanus pyragas!
Šaltinis: forelles receptai
1 komentaras:
dekui!
Rašyti komentarą