2015 m. vasario 8 d., sekmadienis

Perlinių kruopų košė



 
Reikės:
 
200 g sausų perlinių kruopų
1 vidutinio dydžio morkos
1 vidutinio dydžio bulvės
~1-1,5 a.š. druskos
50-100 g šoninės arba kelių šaukštų aliejaus
 
Perlines kruopas gerai išplauname, užpilame vandeniu, kad vandens būtu trigubai nei kruopų. Verdame puode apie 40min. Morką ir bulvę sutarkuojame su stambia tarka. Po 40min. sudedam morkas ir bulves, viską gerai išmaišome ir dar paverdame apie 20min. Šoninę supjaustome kubeliais, pakepiname keptuvėje. Galiausiai sudedame spirgus arba jeigu nemėgstate aliejų, viską išmaišome. Puodą suviniojame į rankšluostį ir padedame po pagalvėm maždaug apie 1h, kad sušustų.
Labai skani košė.
 
Skanaus!



Komentarų nėra: