Reikės:
4 kiaušinių
150 g cukraus
200 g juodo šokolado
30 g kakavos
žiupsnelio druskos
1 a.š. vanilinio cukraus
2 vnt. gerai prinokusių avokadų
100 g smulkintų migdolų
Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti.
Šokoladą susmulkinti, ištirpinti ant garų vonelės ir palaipsniui sumaišyti su išplaktais kiaušiniais.
Migdolus susmulkinti blenderiu (galima naudoti ir migdolų miltus), įmaišyti į masę. Suberti kakavos miltelius, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių.
Avokadus sutrinti, kad gautųsi košelė, galiausiai įmaišyti į visą masę.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir sukrėsti tešlą.
Pašauti į orkaitę, kepti apie 30-35min.
Puikus desertas Šv. Valentino proga.:)
Skanaus!
Šaltinis: Dr Oz
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą