Reikės:
400 g konservuotų arba virtų pupelių
3 vid.dydžio kiaušinių
40 g kakavos miltelių
180 g cukraus
30 g aliejaus
2 a.š. kepimo miltelių
1/4 a.š. druskos
1/2 a.š. cinamono
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Pasiruoškite visus produktus, kuriuos naudosite pyragui.
Pirmiausia kombaine su peiliais sumaišykite visus produktus. Maišykite ilgai, kol masė bus tešlos konsistencijos.
Tada tešlą supilkite į kepimo popieriuni ištiestą skardą. Kepkite orkaitėje su ventiliatoriumi ant vidurinės pakopos maždaug apie 25-30min. arba tol, kol įsmeigus pagaliuką, jis liks neapkibęs tešla.
Prieš valgymą atvėsinkite. Šį pyragą sandariame inde galima laikyti iki penkių dienų.
P.S. Originale naudojamos juodos pupelės, bet iš esmės skonis nesikeičia, tik būna dar intensyvesnė šokoladinė spalva. Manęs šis pyragas nesužavėjo, o vaikui ir vyrui patiko netgi labai.
Skanaus!
Šaltinis: http://www.ehow.com/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą